• 主持建筑师
  • Chief Architect
  • 王昀博士
  • Doctor WangYun
  • 庐师山庄会所  The Clubhouse of the Lushi Mountain Villa
  • 这是坐落在北京西郊的一个区的会所,为区内的57栋别墅提供一个公共活动的场所,建筑面积为1600平方米,共3层,建筑内有咖啡、会议室和4间客房,入口有一个三层高的大厅,大厅与室外以整面的玻璃幕墙相隔,室内与室外之间互为对象,的对景与互位关系是该建筑设计中的主旨。
    This clubhouse is served as a public gathering space for a 57-villa development in the west side of Beijing.  The three-level structure has total 1600 square meters, which contains coffee shop, meeting rooms and four guest rooms.  At the front of the three-story entrance hall, a full height glass wall divides the interior and the exterior space, so the inside and the outside space become opposite of each other.  The opposed view and the inter-change relationship is the key design concept. 

  • 详细信息 read more>>
  • 60平米极小城市  Mini-City of 60 Square Meters
  • 这是一个给家进行空间改造的项目。原有的平面是一个普通的3室一厅,在进行改造的过程中,设计者将其作为一个投射意识空间的封闭场所,即通过几何学的手段,将四维状态的呈数量状态的意识空间投射到三维的封闭空间之中。
    This is a project to transform the home space.The original plan is a typical three bedroom apartment, the designer treat it as an enclosed space to project his consciousness space.With the means of geological elements, his consciousness space in a four dimensional quantitative states was projected into this enclosed space in a three dimensional state. 

  • 详细信息 read more>>
  • 善美办公楼门厅增建  Entrance of Shanmei office building
  • 这是一个给现有办公楼增建门厅的小项目。办公楼原有入口在建筑的南侧,业主希望将主入口改设在办公楼的东侧。由于现状楼的东侧只有一个设置在走廊尽头的门,因此在其延长线上增建怎样的门厅便成为设计问题的关键。
    This small project is a hall which serves as an extension to an office building, The present entrance is on the south side of the building, The client requested that the entrance be changes to the east side of the building. 

  • 详细信息 read more>>
    Pages (1): [1]